★ Free online encyclopedia. Did you know? page 181

                                               

Asmundtorp

Asmundtorp er ein tettstad i Landskrona kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 551 innbyggjarar. Asmundtorp ligg cirka 8 kilometer aust for Landskrona.

                                               

Annelöv

Annelöv er ein tettstad i Landskrona kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 341 innbyggjarar. Tettstaden ligg cirka 12 kilometer søraust for Landskrona.

                                               

Höja

Höja er ein tettstad i Ängelholms kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 211 innbyggjarar. Höja ligg cirka to kilometer aust for Ängelholm.

                                               

Balsby

Balsby er ein tettstad i Kristianstads kommun i Skåne län i Sverige. I 2010 hadde tettstaden 430 innbyggjarar. Tettstaden ligg cirka seks kilometer nord for Kristianstad.

                                               

Onslunda

Onslunda er ein tettstad i Tomelilla kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 453 innbyggjarar. Onslunda ligg cirka 10 kilometer nordaust for Tomelilla.

                                               

Målerås

Målerås er ein tettstad i Nybro kommun i Kalmar län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 228 innbyggjarar. Målerås ligg cirka 30 kilometer nordvest for Nybro.

                                               

Sidensjö

Sidensjö er ein tettstad i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län i landskapet Ångermanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 399 innbyggjarar. Sidensjö ligg cirka tjuetre kilometer vest for Örnsköldsvik.

                                               

Bara

                                               

Sjögestad

Sjögestad er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 295 innbyggjarar. Sjögestad ligg cirka 16 kilometer vest for Linköping.

                                               

Bestorp

Bestorp er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 449 innbyggjarar. Bestorp ligg cirka 22 kilometer sør for Linköping.

                                               

Askeby

Askeby er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 452 innbyggjarar. Askeby ligg cirka 16 kilometer aust for Linköping.

                                               

Västerlösa

Västerlösa er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 214 innbyggjarar. Västerlösa ligg ca. 15 kilometer vest for Linköping.

                                               

Kjulaås

Kjulaås er ein tettstad i Eskilstuna kommun i Södermanlands län i Södermanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 851 innbyggjarar. Kjulaås ligg cirka 10 kilometer aust for Eskilstuna.

                                               

Brokind

Brokind er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 526 innbyggjarar. Brokind ligg cirka 27 kilometer sør for Linköping.

                                               

Everöd

Everöd er ein tettstad i Kristianstads kommun i Skåne län i Sverige. I 2010 hadde tettstaden 885 innbyggjarar. Tettstaden ligg sør for Kristianstad like ved flyplassen Kristianstad Airport.

                                               

Långviksmon

Långviksmon er ein tettstad i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län i landskapet Ångermanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 223 innbyggjarar. Långviksmon ligg cirka femti kilometer nord for Örnsköldsvik.

                                               

Överhörnäs

Överhörnäs er ein tettstad i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län i landskapet Ångermanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 602 innbyggjarar. Överhörnäs ligg cirka ti kilometer sør for Örnsköldsvik.

                                               

Totra

Totra er ein tettstad i Gävle kommun i Gävleborgs län i landskapet Gästrikland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 285 innbyggjarar. Totra ligg cirka 30 kilometer nord for Gävle.

                                               

Lönsboda

Lönsboda er ein tettstad i Osby kommun i Skåne län i Sverige. I år 2005 hadde tettstaden 1 899 innbyggjarar. Lönsboda ligg cirka 20 kilometer aust for Osby.

                                               

Sävast

Sävast er ein tettstad i Bodens kommun i Norrbottens län i landskapet Norrbotten i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 3 121 innbyggjarar, det ligg ca. Seks kilometer sør for Boden.

                                               

Irsta

Irsta er ein tettstad i Västerås kommun i Västmanlands län i landskapet Västmanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 2 534 innbyggjarar. Irsta ligg cirka åtte kilometer frå Västerås.

                                               

Knislinge

Knislinge er ein tettstad i Östra Göinge kommun i Skåne län i Sverige. I år 2005 hadde tettstaden 3 016 innbyggjarar. Knislinge ligg cirka 25 kilometer nord for Kristianstad.

                                               

Örsundsbro

Örsundsbro er ein tettstad i Enköpings kommun i Uppsala län i landskapet Uppland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 1 005 innbyggjarar. Örsundsbro ligg cirka femten kilometer nordaust for Enköping.

                                               

Grillby

Grillby er ein tettstad i Enköpings kommun i Uppsala län i landskapet Uppland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 1 001 innbyggjarar. Grillby ligg cirka tolv kilometer aust for Enköping.

                                               

Tillberga

Tillberga er ein tettstad i Västerås kommun i Västmanlands län i landskapet Västmanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 2 096 innbyggjarar. Tillberga ligg cirka ti kilometer nord for Västerås.

                                               

Hasslarp

Hasslarp er ein tettstad i Helsingborgs kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 447 innbyggjarar. Ved Hasslarpsån låg ein sukkerfabrikk som utnytta lokale sukkerroer, og som no er nedlagd. Området er flat jordbruksmark.

                                               

Söderfors

Söderfors er ein tettstad i Tierps kommun i Uppsala län i landskapene Uppland og Södermanland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 1 597 innbyggjarar. Söderfors ligg cirka femten kilometer vest for Tierp ved Dalälven.

                                               

Kosta

Kosta er ein svensk tettstad i Lessebo kommun i Kronobergs län i Småland. I 2010 hadde tettstaden 884 innbyggjarar. Det eldste glasverk i Sverige ligg i Kosta og har vore i drift sidan 1742. Anders Koskull og Georg Bogislaus Stael von Holstein gr ...

                                               

Mellbystrand

Mellbystrand er ein tettstad i Laholms kommun i Hallands län i Halland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 1 681 innbyggjarar. I Mellbystrand, som ligg vest for Laholm like ved Laholmsbukten, finst det mellom anna ei 12 km lang sandstrand som er p ...

                                               

Linghem

Linghem er ein tettstad i Linköpings kommun i Östergötlands län i Östergötland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 2 484 innbyggjarar. Linghem ligg 15 kilometer aust for Linköping og har ein jernbanestasjon.

                                               

Rejmyre

Rejmyre er ein svensk tettstad i Finspångs kommun i Östergötlands län i Östergötland. I 2011 hadde tettstaden 900 innbyggjarar. Rejmyre glasbruk blei grunnlagt i 1810 og er det tredje eldste glasverket i Sverige som framleis er i drift. Glasverke ...

                                               

Trekanten

Trekanten er ein svensk tettstad i Kalmar kommun i Kalmar län i Småland. I 2005 hadde tettstaden 1 268 innbyggjarar. Trekanten ligg cirka 15 kilometer vest for Kalmar.

                                               

Solsidan

                                               

Billsta

Billsta er ein tettstad i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län i landskapet Ångermanland i Sverige. Tettstaden ligg ved foten av Billaberget mot Själevadsfjärden med utsikt mot Själevads kyrka. "Billsta" vert òg nytta, spesielt innanfor sam ...

                                               

Glimåkra

Glimåkra er ein tettstad i Östra Göinge kommun i Skåne län i Sverige. I år 2005 hadde tettstaden 1 483 innbyggjarar. Tettstaden Glimåkra oppstod langs jernbanelinja Kristianstad-Immelns KIJ, som i 1886 blei forlenga til Glimåkra. I 1906 blei KIJ ...

                                               

Boda glasbruk

Boda glasbruk er ein tettstad i Emmaboda kommun i Kalmar län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 201 innbyggjarar. Boda glasbruk ligg cirka 15 kilometer nordaust for Emmaboda. Staden heitte opphavleg Förlångskvarn, men endra namn i 1864 då det ble ...

                                               

Aspö i Karlskrona

Aspö er ei øy i Blekinge-øyane søraust i Sverige. Ho utgjer eit sokn i Medelstad härad i Karlskrona kommun i Blekinge län. Her ligg busetnaden Drottningskär og ei festning med same namn frå 1600-talet. Øya har kring 460 fastbuande, med mange flei ...

                                               

Floda i Västergötland

                                               

Hemmesta

Hemmesta er ein tettstad i Värmdö kommun i Stockholms län i landskapet Uppland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 4 577 innbyggjarar, og eit areal på 3.28 km². Hemmesta ligg på vestsida av øya Värmdö, cirka sju kilometer aust for kommunesenteret ...

                                               

Vallåkra

Vallåkra er ein tettstad i Helsingborgs kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 594 innbyggjarar. Området kring Vallåkra er dominert av dalføret til Råån, som i lange strekk skjer seg 25–30 meter ned i jordbruksmarken. To bekkar ren ...

                                               

Bredbyn

Bredbyn er ein tettstad i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län i landskapet Ångermanland i Sverige som òg husar Anundsjö sockens kyrkje, Anundsjö kyrka. Tettstaden var tidlegare eit municipalsamhälle. Bredbyn er eit villasamfunn som ligg ve ...

                                               

Malmbäck

Malmbäck er ein tettstad i Nässjö kommun i Jönköpings län i Småland i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 1 016 innbyggjarar og eit areal på 1.46 km². Malmbäck ligg cirka 20 kilometer sørvest for kommunesenteret Nässjö og 30 km søraust for Jönköping ...

                                               

Gärsnäs

Gärsnäs er ein tettstad i Simrishamns kommun i Skåne län i Sverige. I 2005 hadde tettstaden 955 innbyggjarar. Gärsnäs er først og fremst som jernbaneknutepunkt og for fabrikken for sukkerproduksjon.

                                               

Danderyd

                                               

Grödinge

                                               

Sankt Johannes i Stockholm

                                               

Eds församling i Stockholms stift

                                               

Flemingsberg

                                               

Ullared

Ullared er ein svensk tettstad i Falkenbergs kommun i Hallands län i Halland. I 2005 hadde tettstaden 789 innbyggjarar. Ullared ligg cirka 30 kilometer nordaust for Falkenberg og 30 km aust for Varberg

                                               

Främmestad

Encyclopedic dictionary

Translation

home

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →