★ Free online encyclopedia. Did you know? page 172

                                               

Corcelles-près-Concise

Corcelles-près-Concise er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 279 innbyggjarar og eit areal på 4 km². Kommunesenteret ligg 459 meter over havet. Kommunen ligg midt mellom Neuchâtelsjøen og Mont Aubert.

                                               

Corcelles-sur-Chavornay

Corcelles-sur-Chavornay er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 320 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunesenteret ligg 560 meter over havet. Kommunen ligg aust for Orbe river ovanom Orbedalen.

                                               

Belmont-sur-Yverdon

Belmont-sur-Yverdon er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 290 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunesenteret ligg 535 meter over havet. Han består av landsbyen Belmont-sur-Yverdon og grenda Le V ...

                                               

Montalchez

Montalchez er ein kommune i distriktet Boudry i kantonen Neuchâtel i Sveits. Kommunen har 236 innbyggjarar og eit areal på 6.41 km². Kommunesenteret ligg 656 meter over havet. Kommunen består av landsbyen Montalchez og grenda Erperens.

                                               

Les Ponts-de-Martel

Les Ponts-de-Martel er ein kommune i distriktet Le Locle i kantonen Neuchâtel i Sveits. Kommunen har 1 265 innbyggjarar og eit areal på 18 km². Kommunesenteret ligg 1009 meter over havet. Kommunen ligg på nordsida av Vallée de la Sagne et des Pon ...

                                               

Martisberg

Martisberg er ein kommune i distriktet Aust-Raron i kantonen Valais i Sveits. Kommunen har 23 innbyggjarar og eit areal på 3 km². Kommunesenteret ligg 1367 meter over havet. Kommunen ligg i den nordlege sida av Rhônedalen.

                                               

Le Vaud

Le Vaud er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 228 innbyggjarar og eit areal på 3.1 km². Kommunesenteret ligg 817 meter over havet.

                                               

Roche i Vaud

Roche er ein kommune i distriktet Aigle i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 000 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunen ligg i Rhônedalen ved foten av Mont dArvel og langs breidda av Eau Froide.

                                               

Savigny i Sveits

Savigny er ein kommune i kantonen Vaud i distriktet Lavaux-Oron i Sveits. Kommunen har 3 363 innbyggjarar og eit areal på 16 km². Han består av grendene Mollie-Margot, La Goille, Le Martinet og La Claie-aux-Moines i tillegg til spreidde busetnader.

                                               

Forel i Lavaux

Forel er ein kommune i den sveitsiske kanton Vaud i distriktet Lavaux-Oron. Kommunen har 1 947 innbyggjarar og eit areal på 18 km². Kommunesenteret ligg meter over havet.

                                               

Poliez-Pittet

Poliez-Pittet er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 686 innbyggjarar og eit areal på 5.01 km². Kommunesenteret ligg 743 meter over havet.

                                               

Martherenges

Martherenges is a kommune in the distrikt Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 73 innbyggjarar og eit areal på 0.83 km². Kommunesenteret 767 ligg meter over havet.

                                               

Neyruz-sur-Moudon

Neyruz-sur-Moudon er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 129 innbyggjarar og eit areal på 3.52 km². Kommunesenteret ligg 765 meter over havet.

                                               

Bretigny-sur-Morrens

Bretigny-sur-Morrens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 724 innbyggjarar og eit areal på 2.86 km². Kommunesenteret ligg 721 meter over havet.

                                               

Chapelle-sur-Moudon

Chapelle-sur-Moudon er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 386 innbyggjarar og eit areal på 4.63 km². Kommunesenteret ligg 759 meter over havet.

                                               

Oulens-sous-Echallens

Oulens-sous-Echallens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 488 innbyggjarar og eit areal på 5.86 km². Kommunesenteret ligg 588 meter over havet.

                                               

Villars-le-Terroir

Villars-le-Terroir er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 784 innbyggjarar og eit areal på 7.09 km². Kommunesenteret ligg 647 meter over havet.

                                               

Peyres-Possens

Peyres-Possens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 157 innbyggjarar og eit areal på 1.91 km². Kommunesenteret ligg 703 meter over havet. Kommunen ligg på i åsane midt i Joratfjella til høgre for elva Me ...

                                               

Ferreyres

Ferreyres er ein kommune i kantonen Vaud i Sveits, i distriktet Morges. Kommunen har 294 innbyggjarar og eit areal på 3.15 km². Kommunen ligg i nordsida av Venogedalen.

                                               

Senarclens

                                               

Eclépens

                                               

Bursins

                                               

Aclens

                                               

Sévery

                                               

Grancy

Grancy er ein kommune i kantonen Vaud i Sveits, i distriktet Morges. Kommunen har 379 innbyggjarar og eit areal på 5.69 km². Kommunen ligg ved breidda av elva Veyron. Han består landsbyen Grancy og grenda Saint-Denis.

                                               

Mauraz

Mauraz er ein kommune i kantonen Vaud i Sveits, i distriktet Morges. Kommunen har 54 innbyggjarar og eit areal på 0.50 km². Kommunen ligg ved samløpet mellom elvane Veyron og Morand.

                                               

Yvorne

Yvorne er ein kommune i distriktet Aigle i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 982 innbyggjarar og eit areal på 12 km². Yvorne er eit vinproduserande område og er kjend for kvitvinen produsert her.

                                               

Yens

Yens er ein kommune i den sveitsiske kanton Vaud, i distriktet Morges. Kommunen har 1 068 innbyggjarar og eit areal på 9.52 km². Kommunesenteret ligg 563 meter over havet.

                                               

Villars-le-Comte

Villars-le-Comte er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 150 innbyggjarar og eit areal på 4.22 km². Kommunesenteret ligg 765 meter over havet.

                                               

Arnex-sur-Nyon

Arnex-sur-Nyon er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 135 innbyggjarar og eit areal på 1.96 km². Kommunesenteret ligg 450 meter over havet.

                                               

Bussy-sur-Moudon

Bussy-sur-Moudon er ein kommune in the distrikt Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 173 innbyggjarar og eit areal på 3.09 km². Kommunesenteret ligg 628 meter over havet.

                                               

Chesalles-sur-Moudon

Chesalles-sur-Moudon er ein kommune in the distrikt Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 165 innbyggjarar og eit areal på 1.67 km². Kommunesenteret ligg 702 meter over havet.

                                               

Villars-sous-Yens

Villars-sous-Yens er ein kommune i den sveitsiske kanton Vaud, i distriktet Morges. Kommunen har 581 innbyggjarar og eit areal på 3.0 km². Kommunesenteret ligg 481 meter over havet.

                                               

Villars-Sainte-Croix

Villars-Sainte-Croix er ein kommune i den sveitsiske kanton Vaud, i distriktet Ouest Lausannois. Kommunen har 676 innbyggjarar og eit areal på 2 km². Kommunesenteret ligg 509 meter over havet.

                                               

Cheseaux-sur-Lausanne

Cheseaux-sur-Lausanne er ein kommune i distriktet Lausanne i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 3 886 innbyggjarar og eit areal på 5 km². Kommunesenteret ligg 604 meter over havet. Kommunen er ein forstad til Lausanne.

                                               

Essertines-sur-Rolle

Essertines-sur-Rolle er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 670 innbyggjarar og eit areal på 6.92 km². Kommunesenteret ligg 727 meter over havet.

                                               

Lovatens

Lovatens er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 141 innbyggjarar og eit areal på 3.47 km². Kommunesenteret ligg 712 meter over havet. Kommunen ligg ved høgrebreidda av elva Broye. Han består av landsbyen Lo ...

                                               

Belmont-sur-Lausanne

Belmont-sur-Lausanne er ein kommune i distriktet Lavaux-Oron i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 3 367 innbyggjarar og eit areal på 3 km². Kommunesenteret ligg 610 meter over havet. Kommunen er ein forstad til byen Lausanne.

                                               

Curtilles

Curtilles er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 308 innbyggjarar og eit areal på 4.95 km². Kommunesenteret ligg 516 meter over havet. Kommunen ligg i Moudon på høgresida av elva Broye. Han består av landsb ...

                                               

Corsier-sur-Vevey

Corsier-sur-Vevey er ein kommune i distriktet Riviera-Pays-dEnhaut i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 3 249 innbyggjarar og eit areal på 7 km². Kommunesenteret ligg 421 meter over havet. Kommunen ligg på høgresida av Veveyse. Han består av la ...

                                               

Mont-sur-Rolle

Mont-sur-Rolle er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 2 437 innbyggjarar og eit areal på 3.89 km². Kommunesenteret ligg 464 meter over havet. Han ligg 2-3 km frå breidda av Genfersjøen, oppfor byen Rolle. Området ...

                                               

Le Mont-sur-Lausanne

Le Mont-sur-Lausanne er ein kommune i distriktet Lausanne i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 5 557 innbyggjarar og eit areal på 10 km². Kommunesenteret ligg 702 meter over havet. Kommunen er ein forstad til byen Lausanne, fire kilometer nord ...

                                               

Chavannes-près-Renens

Chavannes-près-Renens er ein kommune i den sveitsiske kanton Vaud, i distriktet Ouest Lausannois. Kommunen har 6 920 innbyggjarar og eit areal på 2 km². Kommunesenteret ligg 415 meter over havet. Kommunen ligg i industriområdet vest for Lausanne, ...

                                               

Matterhorn i Antarktis

Matterhorn er ein fjelltopp, 1600 moh, som ragar over nordveggen av Taylor Valley mellom Lacroix- og Matterhornbreen. Det fekk dette namnet av Griffith Taylor under Terra Nova-ekspedisjonen til Robert F. Scott, 1910–13, fordi det likna på det kje ...

                                               

Breithorn (fleirtyding)

Breithorn er namn på fleire fjell i Alpane: Breithorn 4164 moh, i Wallis-Alpane. Breithorn i Simplon 3366 moh, i Dei lepontinske Alpane. Breithorn i Lötschental 3785 moh, i Bern-Alpane. Breithorn i Saflischtal 2599 moh, i Dei lepontinske Alpane. ...

                                               

Wildstrubelbreen

Wildstrubelbreen er ein 2.5 km lang isbre i Bern-Alpane i kantonen Valais i Sveits. I 1973 hadde han eit areal på 4.8 km².

                                               

Silvrettabreen

Silvrettabreen er ein 3 km lang isbre i Silvrettafjella i kantonen Graubünden i Sveits. I 1973 hadde han eit areal på 3.35 km².

                                               

Tiefenbreen

                                               

Moirybreen

Moirybreen er ein 5 km lang isbre i Wallis-Alpane i kantonen Valais i Sveits. I 1973 hadde han eit areal på 5.75 km².

                                               

Grand Désert

Grand Désert er ein 2 km lang isbre i Rosablanche i Wallis-Alpane i kantonen Valais i Sveits. I 1973 hadde han eit areal på 1.89 km². Smeltevatnet til breen gjev vatn til Lac du Grand Désert.

Encyclopedic dictionary

Translation

home

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →