★ Free online encyclopedia. Did you know? page 137

                                               

Wauwil

Wauwil er ein kommune i distriktet Willisau i kantonen Luzern i Sveits. Kommunen har 1 732 innbyggjarar og eit areal på 3 km². Kommunesenteret ligg 539 meter over havet.

                                               

Vucherens

Vucherens er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 531 innbyggjarar og eit areal på 3.26 km². Kommunesenteret ligg 678 meter over havet.

                                               

Boussens i Sveits

Boussens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 872 innbyggjarar og eit areal på 3.15 km². Kommunesenteret ligg 594 meter over havet.

                                               

Penthaz

Penthaz er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 590 innbyggjarar og eit areal på 3.83 km². Kommunesenteret ligg 482 meter over havet.

                                               

Vernayaz

Vernayaz er ein kommune i distriktet Saint-Maurice i kantonen Valais i Sveits. Kommunen har 1 769 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunesenteret ligg 452 meter over havet.

                                               

Assens i Sveits

Assens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 003 innbyggjarar og eit areal på 5.35 km². Kommunesenteret ligg 635 meter over havet.

                                               

Chavannes-de-Bogis

Chavannes-de-Bogis er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 035 innbyggjarar og eit areal på 2.85 km². Kommunsenteret ligg 479 meter over havet.

                                               

Bas-Intyamon

Bas-Intyamon er ein kommunar i distriktet Gruyère i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 1 114 innbyggjarar og eit areal på 33 km². Kommunesenteret ligg 720 meter over havet.

                                               

Villars-Epeney

Villars-Epeney er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 78 innbyggjarar og eit areal på 1 km². Kommunesenteret ligg 548 meter over havet.

                                               

Pampigny

Pampigny er ein kommune i distriktet Morges i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 989 innbyggjarar og eit areal på 11.09 km². Kommunesenteret ligg 650 meter over havet. Kommunen ligg ved foten av Jurafjella.

                                               

Vufflens-la-Ville

Vufflens-la-Ville er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kanton Vaud i Sveits. Kommunen har 1 133 innbyggjarar og eit areal på 5.38 km². Kommunesenteret ligg 479 meter over havet.

                                               

Coinsins

Coinsins er ein kommune i distriktet Nyon i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 394 innbyggjarar og eit areal på 2.90 km². Kommunesenteret ligg 469 meter over havet. Kommunen ligg i åsane oppfor Nyon.

                                               

Bettens

Bettens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 339 innbyggjarar og eit areal på 3.75 km². Kommunesenteret ligg 583 meter over havet. Kommunen ligg aust for elva Venoge.

                                               

Hermenches

Hermenches er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 358 innbyggjarar og eit areal på 4.77 km². Kommunesenteret ligg 679 meter over havet. Kommunen består av fleire spreidde grender.

                                               

Froideville i Sveits

Froideville er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 1 758 innbyggjarar og eit areal på 7.08 km². Kommunesenteret ligg 819 meter over havet. Kommunen ligg i Joratfjella.

                                               

Pont-la-Ville

Pont-la-Ville er ein kommunar i distriktet Gruyère i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 570 innbyggjarar og eit areal på 4 km². Kommunesenteret ligg 746 meter over havet. Kommunen ligg ved breidda av Saane og Gruyèresjøen.

                                               

Souboz

Souboz er ein kommune i distriktet Bern-Jura i kantonen Bern i Sveits. Kommunen har 132 innbyggjarar og eit areal på 11 km². Kommunesenteret ligg 875 meter over havet. Han ligg i den fransktalande Bern-Jura.

                                               

Sergey

Sergey er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 144 innbyggjarar og eit areal på 1 km². Kommunesenteret ligg 613 meter over havet. Kommunen ligg ved foten av Mont Suchet.

                                               

Syens

Syens er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 125 innbyggjarar og eit areal på 2.53 km². Kommunesenteret ligg 588 meter over havet. Kommunen ligg sør for Moudon. Han består av landsbyen Syens og grenda Bress ...

                                               

Vagula

Vagula er ein innsjø i ved Võru i Võru maakond 2 km vest for byen. Han har eit areal på 518.7 hektar. Innsjøen er 4.6 km lang frå aust til vest og er opp mot 1.7 km brei. Den største djupna er 11.5 meter, medan han er 5.3 meter djup i snitt. Inns ...

                                               

Cronay

Cronay er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 309 innbyggjarar og eit areal på 7 km². Kommunesenteret ligg 626 meter over havet. Han består av landsbyen Cronay og grendene La Baumaz, La Crausaz og Pla ...

                                               

Dorsey Island

Dorsey Island er ei hovudsakleg isdekt øy som ligg i Wilkins Sound utanfor vestkysten av Aleksanderøya i Antarktis. Det høgaste punktet på øya er Mount Snell som ligg opp mot 500 meter over havet. Ho vart oppdaga og grovt kartlagd frå lufta av me ...

                                               

Mount Rotoiti

Mount Rotoiti er eit fjell som er 2900 meter over havet og som ligg 1 nautisk mil nordaust for Mount Pukaki i Frigate Range. Det vart namngjeve av den nordlege geolog-gruppa frå New Zealand Geological Survey Antarctic Expedition etter den newzeal ...

                                               

Tramelan

Tramelan er ein kommune i distriktet Bern-Jura i kantonen Bern i Sveits. Kommunen har 4 254 innbyggjarar og eit areal på 25 km². Kommunesenteret ligg 900 meter over havet. Han ligg i den fransktalande Bern-Jura.

                                               

Untervaz

Untervaz er ein kommune i distriktet Landquart i den sveitsiske kantonen Graubünden. Kommunen har 2 378 innbyggjarar og eit areal på 28 km². Kommunesenteret ligg 564 meter over havet. Kommunen ligg i Fünf Dörfer kreis ved austfoten av Calandafjel ...

                                               

Miniyeh

Miniyeh er det administrative senteret i Miniyeh-Danniyeh distrikt i Nord guvernement i Libanon. Minya ligg 96 km frå Beirut, kring 20 meter over havet.

                                               

Valeyres-sous-Montagny

Valeyres-sous-Montagny er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 649 innbyggjarar og eit areal på 2 km². Kommunesenteret ligg 471 meter over havet. Kommunen ligg ved venstrebreidda av elva Brine, nordves ...

                                               

Cheseaux-Noréaz

Cheseaux-Noréaz er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 629 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunesenteret ligg 500 meter over havet. Kommunen ligg på austsida av Neuchâtelsjøen. Han består av lan ...

                                               

Villeret i Sveits

Villeret er ein kommune i distriktet Bern-Jura i kantonen Bern i Sveits. Kommunen har 887 innbyggjarar og eit areal på 16 km². Kommunesenteret ligg 740 meter over havet. Han ligg i den fransktalande Bern-Jura.

                                               

Fläsch

Fläsch er ein kommune i distriktet Landquart i den sveitsiske kantonen Graubünden. Kommunen har 596 innbyggjarar og eit areal på 20 km². Kommunesenteret ligg 528 meter over havet. Kommunen ligg i Maienfeld kreis. Han er den nordlegaste kommunen i ...

                                               

Turks Head

Turks Head er eit stupbratt, svart nes over 200 meter over havet, 5 nautiske mil aust-søraust for Cape Evans på vestsida av Ross Island. Det vart oppdaga av Discovery-ekspedisjonen og fekk dette namnet fordi det likna på eit hovud sveipt i ein tu ...

                                               

Vuissens

Vuissens er ein kommunar i distriktet Broye i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 180 innbyggjarar og eit areal på 6 km². Kommunesenteret ligg 741 meter over havet.

                                               

Donneloye

Donneloye er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 723 innbyggjarar og eit areal på 4 km². Kommunesenteret ligg 540 meter over havet. Kommunen ligg på høgresida av elva Mentue. Han består av landsbyen D ...

                                               

Courtételle

Courtételle er ein kommune i distriktet Delémont i kantonen Jura i Sveits. Kommunen har 2 376 innbyggjarar og eit areal på 14 km². Kommunesenteret ligg 441 meter over havet. Kommunen ligg ovanom Delemont ved høgrebreidda av elva Sorne. Han består ...

                                               

Riedholz

Riedholz er ein kommune i distriktet Lebern i kantonen Solothurn i Sveits. Kommunen har 1 721 innbyggjarar og eit areal på 7 km². Kommunesenteret ligg 471 meter over havet. Kommunen ligg mellom ei morene og elva Aare. Han består av landsbyen Ried ...

                                               

Marsens

Marsens er ein kommunar i distriktet Gruyère i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 1 593 innbyggjarar og eit areal på 8 km². Kommunesenteret ligg 722 meter over havet. Kommunen består av den vesle landsbyen Marsens og Vuippens. Dei ligg 5 km frå ...

                                               

Villeneuve i Fribourg

Villeneuve er ein kommunar i distriktet Broye i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 327 innbyggjarar og eit areal på 4 km². Kommunesenteret ligg 481meter over havet.

                                               

Troinex

Troinex er ein kommune kantonen Genève i Sveits. Kommunen har 2 254 innbyggjarar og eit areal på 3.42 km². Kommunesenteret ligg 425 meter over havet.

                                               

Cerniat

Cerniat er ein kommunar i distriktet Gruyère i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 332 innbyggjarar og eit areal på 34 km². Kommunesenteret ligg 927 meter over havet.

                                               

Cuarny

Cuarny er ein kommune i distriktet Jura-Nord Vaudois i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 168 innbyggjarar og eit areal på 5 km². Kommunesenteret ligg 580 meter over havet. Kommunen ligg aust for Yverdon. Han består av gatelandsbyen Cuarny, bus ...

                                               

Russy i Sveits

Russy er ein kommunar i distriktet Broye i kantonen Fribourg i Sveits. Han har 208 innbyggjarar og eit areal på 4 km². Kommunesenteret ligg 550 meter over havet.

                                               

Senèdes

Senèdes er ein kommune i distriktet Sarine i kantonen Fribourg i Sveits. Kommunen har 122 innbyggjarar og eit areal på 0.50 km². Kommunesenteret ligg 748 meter over havet.

                                               

Savagnier

Savagnier er ein kommune i distriktet Val-de-Ruz i kantonen Neuchâtel i Sveits. Kommunen har 1 166 innbyggjarar og eit areal på 9 km². Kommunesenteret ligg 750 meter over havet. Kommunen strekkjer seg frå fjellsida av Chaumont til breidda av elva ...

                                               

Les Planchettes

Les Planchettes er ein kommune i distriktet La Chaux-de-Fonds i kantonen Neuchâtel i Sveits. Kommunen har 221 innbyggjarar og eit areal på 12 km². Kommunesenteret ligg 1063 meter over havet. Kommunen ligg nord for La Chaux-de-Fonds. Kommunen stre ...

                                               

Champtauroz

Champtauroz er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 121 innbyggjarar og eit areal på 3.05 km². Kommunesenteret ligg 692 meter over havet.

                                               

Vellerat

Vellerat er ein kommune i distriktet Delémont i kantonen Jura i Sveits. Kommunen har 73 innbyggjarar og eit areal på 2 km². Kommunesenteret ligg 666 meter over havet.

                                               

Marty Nunataks

Marty Nunataks er ei gruppe på kring seks nunatakar vest i Britannia Range. Gruppa ligg halvvegs mellom Haven Mountain og Vantage Hill og strekker seg 12 km frå aust til vest. Nunatakane stig til over 2000 moh, og kring 200 meter over isen kring. ...

                                               

Oppens

Oppens er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 166 innbyggjarar og eit areal på 3.60 km². Kommunesenteret ligg 556 meter over havet.

                                               

Rossenges

Rossenges er ein kommune i distriktet Broye-Vully i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 55 innbyggjarar og eit areal på 1.07 km². Kommunesenteret ligg 662 meter over havet.

                                               

Etagnières

Etagnières er ein kommune i distriktet Gros-de-Vaud i kantonen Vaud i Sveits. Kommunen har 949 innbyggjarar og eit areal på 3.79 km². Kommunesenteret ligg 628 meter over havet.

Encyclopedic dictionary

Translation

home

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →